dilluns, 3 de desembre del 2012

Valoració eleccions 25 novembre

En la roda de premsa conjunta d’Òmnium, l’AMI (Associació municipis per la independència) i l’ANC, per valorar precisament les eleccions, les entitats han expressat el seu compromís per continuar treballant des de la societat civil per enfortir un procés que ja està en marxa que ha de culminar amb un referèndum per la independència del país. La presidenta d’Òmnium ha recordat que, com ja va afirmar l’entitat en la declaració de Santa Coloma de Gramenet, ara pertoca treballar en les zones del país que encara són refractàries a un procés que ha de servir per garantir el futur del país, la llengua i la cultura catalanes.

No és el cas de Begues, on els vots independentistes sumen 2138 vots, és a dir, un 61% de la població en edat de votar (CIU: 1328, ERC:622, CUP: 141 i SI: 47) . I els vots a favor del dret a decidir, sumant-hi ICV, arribarien al 70%.

Des de l'ANC de Begues som conscients, tot i que Begues n'és un petit oasi, que estem dins d'una comarca difícil, en la que hem de fer molta feina.

És ara, més que mai, que ens hem de comprometre tots els que volem veure la nostra Catalunya independent a arremangar-nos i fer molta pedagogia perquè els nostres veïns del Baix Llobregat s'adonin de que amb una Catalunya sobirana que no exlou a ningú, tots hi guanyem.

Tenim un Parlament majoritàriament sobiranista que reafirma que les consultes al poble les farà, però tinguem clar que sense l'acceptació del Baix Llobregat ho tindrem molt difícil. Hem de treballar molt!

No sé si us n'heu adonat que, pujant els revolts, a la zona de l'Eramprunyà tenim una altra estelada enorme penjada de la muntanya que dóna la benvinguda a tothom qui puja al nostre petit poble. L'han posada i pagada uns beguetans per iniciativa pròpia.

Des de l'ANC de Begues els volem dir que comptin amb nosaltres pels temes de país i els volem felicitar per aquesta iniciativa.


Begues per la independència (BxI) - ANC Begues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada